varma laina luottotiedottomalle 

varma laina luottotiedottomalle 

Maksaisin pois muutaman kalliskorkoisen lainan, jolloin lainanlyhennykset per kk tippuisivat huomattavasti ja minulle jäisi maksettavaksi vain muutama laina. Olen ollut samassa työpaikassa vuodesta 2006 ja minulla ei ole asuntolainaa. Mieheni maksaa pääsääntöisesti myös vuokran, joten myöskään vuokrakuluja minulla ei ole. Opiskelen työni ohella eläinkouluttajaksi. Ja opiskeluun menee ´paljon rahaa. Kun olen suorittanut opintoni vuoden kuluttua niin voin tehdä myös toista työtä ja saada siitäkin lisärahaa. Tavoitteena on ostaa oma asunto lähivuosina. Olen kihloissa avomieheni kanssa a olemme olleet yhdessä 10 vuotta. Omistamme kaksi isoa näyttelykoiraa, joita toista on käytetty jalostukseen ja hänellä 19 pentua. Nuorempaa koiraamme tullaan käyttämään jalostukseen myös lähivuosina. Jalostuksista saamme lisätuloja. Koiramme ovat kuitenkin perheenjäseniä eivätkä siitoskoneita. Olen ammatiltani Restonomi ja toimin hovimestarin työssä arvostetussa ravintolassa. Minulla ei ole maksuhäiriömerk    Leave a Reply

    Your email address will not be published.